Recept: Oosterse wokgroenten (voor 2 personen)
Bereidingstijd | 10-15 minuten |
Ingredienten (voor 1 persoon) | 1 pak Oosterse wokgroenten (400-600 gram) 1 teen knoflook Shoyu 2 eetlepels zonnebloemolie of kokosolie (geurloos) half pak Oosterse wokblokjes Garnering: noten (bijv amandelen of cashewnoten) sesamzaadjes. |
Benodigdheden | Wokpan Mes Snijplank |
Oosterse wokgroenten bereiden
Snij de knoflook in stukjes. Doe de olie in de wokpan.
Verhit de olie op hoge temperatuur en doe de groenten en knoflook erin. Na een paar minuten voeg je wat shoyu toe (niet teveel anders wordt het te zout!). Roer geregeld om en voeg na 5 minuten de oosterse wokblokjes toe tot deze warm zijn.
Klaar na 10 minuten en smullen maar!
TIP 1: wissel eens af qua groentenmix bijvoorbeeld Italiaanse of Thaise.
TIP 2 : je kan ook de wokblokjes eruit laten en extra noten toevoegen!