Hèt receptenboek dat gezond leven
& afvallen stimuleert

Een gezonde leefstijl aanleren of diëten kan een zware dobber zijn waarbij terugval helaas bij velen voorkomt. Vooral het plotseling veranderen van leefstijl en uitzoeken van alle juiste voedingsmiddelen kan extra stress opleveren, waardoor mensen afhaken en terugvallen in hun oude gewoontes.

Om gezond leven makkelijker te maken is het PUUR Ongelooflijke Immuunboost receptenboek ontwikkeld

Tijdelijke aanbieding:

Heb je liever alleen het PUUR kookboek zonder extra Immuunboost eBooks?
Lees dan verder
Lekker gezond
bezig zijn
met
het PUUR receptenboek & stappenplan

Mensen kochten dit boek om:

Een gezonde leefstijl aanleren of diëten kan erg lastig zijn

Waarbij terugval helaas bij de meesten voorkomt. Ook wij hebben diverse diëten gevolgd en vielen telkens terug in oude gewoontes.

Auteurs Tanja & Lars Faber

Lars en ik vonden een manier die gezond leven voor ons makkelijker heeft gemaakt

Om gezond leven makkelijker te maken zodat wij het wèl konden volhouden ontwikkelden Lars & Tanja het PUUR Ongelooflijke Immuunboost receptenboek. 

“We ervaren nu veel minder stress, hoeven minder na te denken bij wat we moeten eten, we hoeven geen calorieën meer te tellen, maar gewoon stap voor stap onze eigen dagelijkse instructies op te volgen…”

"Als 50 plussers hadden wij dit resultaat nooit verwacht!"

"Ik viel bijna 7 kilo af binnen één maand"

- Tanja Faber - Auteur PUUR receptenboek

Auteur Tanja Faber
Tanja Faber
Lars Faber

"Ik raakte bijna 18 kilo kwijt door deze recepten!"

- Lars Faber - Auteur PUUR receptenboek

Onze 63 gezondste
maaltijd recepten

21 Superfood Smoothies

Groente, fruit, kruiden & specerijen en natuurlijke superfoods… Allerlei combinaties die je waarschijnlijk nooit eerder hebt gezien, enorm voedzaam en nog lekker ook! Ontdek de krachtige werking zelf en ervaar het effect op het lichaam.
Neem een kijkje in het boek:

21 Krachtige Soep Recepten

Knoflook, aardpeer, broccoli, zoet aardappel etc. Ingrediënten die boordevol goede voedingsstoffen zitten waar we vaak veel te weinig van binnenkrijgen. Dat is nu voorbij met dit 21-daagse stappenplan en 63 gezonde recepten boek. Boordevol prachtige gerechten. 

21 Heerlijke Avond Maaltijd Recepten

Maaltijd recepten boordevol vitamines en mineralen waar het lichaam blij van wordt. En als het lichaam blij wordt, dan wordt de geest dat ook. Het allermooiste is dat het nog lekker is ook!

Detox & vetverbrander

De recepten zijn op een speciale manier samengesteld zodat het volgen van het stappenplan zorgt voor een detox en boost de vetverbranding. 

Mensen die willen afvallen kunnen hiermee op een gezonde wijze en van het lastige heup- en buikvet afkomen. 

Effectief gebleken bij:

21 dagen gezond & lekker eten volgens het PUUR stappenplan

Alles is Puur Natuur & Vegetarisch

De gerechten zijn voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te bereiden. Pure producten zonder vreemde E-nummers of dierlijke toevoegingen. Het is ongelooflijk wat het met 

Boek recensies

Verslaving achtergrond
Vera achternaam raadt het PUUR receptenboek aan.
20 juli 2021

In het receptenboek PUUR staan bijzonder veel lekkere en makkelijke recepten in. Wat een mooie aanwinst om recepten op te zoeken die gezond en lekker zijn. Ik leer tegelijk heel veel over de producten, elke keer staat er een leuke en informatieve uitleg bij van een specifiek ingrediënt. Wanneer komt het boek in de boekhandel? Leuk om cadeau te geven!

Detox Kers Smoothie
Mirandavan puffelen raadt het PUUR receptenboek aan.
21 december 2020

Nog mijn complimenten over het mooie boek PUUR. Prachtige foto’s en duidelijke uitleg over de voorbereidingen. Erg gevarieerd dus iedere dag weer wat lekkers en gezond op tafel.

Munt Dadel Smoothie
Carla achternaam raadt het PUUR receptenboek aan.
4 augustus 2021

Het waren drie hele fijne weken om te doen. Veel gemakkelijker dan ik gedacht had. Mijn valkuil ’s avonds: 1 koekje mag wel, en dan kan dat chocolaatje ook nog wel…

En nu komt er soms wel even een gedachte “mmmm ik wil wat zoets” en dat zoets vervang ik nu met een glas kefir. Ik mag wel wat meer koolhydraten gaan eten, ben inmiddels al 5 kg afgevallen. Ik vind het wel fijn om verder te gaan met intermittent vasten en dat lukt ook aardig. 
Lieve groet van Carla

Ssashuka
Carla achternaam raadt het PUUR receptenboek aan.
3 augustus 2021

Het waren drie hele fijne weken om te doen. Veel gemakkelijker dan ik gedacht had. Mijn valkuil ’s avonds: 1 koekje mag wel, en dan kan dat chocolaatje ook nog wel…

En nu komt er soms wel even een gedachte “mmmm ik wil wat zoets” en dat zoets vervang ik nu met een glas kefir. Ik mag wel wat meer koolhydraten gaan eten, ben inmiddels al 5 kg afgevallen. Ik vind het wel fijn om verder te gaan met intermittent vasten en dat lukt ook aardig. 
Lieve groet van Carla

Gezond bezig zijn zonder stress
& honger

Deze gerechten en meer kun je straks zelf bereiden

Veilig en vertrouwd betalen - ideal

Bestel Nu

1. Bestelling plaatsen

Klik op de groene knop onderaan de pagina en vul in het volgende scherm de benodigde gegevens in en rond de (beveiligde) betaling af. 

2. E-mail openen

Na bestelling worden de bestelbevestiging + download instructies per e-mail verstuurd. 

3. Direct beginnen

Download het E-book en begin direct. Bij bestelling van een hardcover boek kan het 48 uur binnen tot het boek op de mat ligt.

Belangrijkste veel gestelde vragen:

De Pure ingrediënten in combinatie met uitgebalanceerde recepten zorgen voor een verhoogde vetverbranding, lage koolhydraat inname en het aanleren van een ketogene verbranding, waarbij lichaam en geest minder honger gevoelens en cravings (hunkeringen naar troostvoer) ondervinden

Makkelijker minder eten en verminderd hongergevoel
Daardoor wordt het makkelijker om snacks, zoetigheid, hartige en lekkere tussendoortjes te laten staan, met het resultaat, kilo’s kwijtraken op ontspannen wijze met puur natuurlijke ingrediënten!

Het 21 daagse receptenboek is in de basis vegetarisch en er wordt rekening gehouden met gluten en lactose.

Koolhydraat arm & draagt bij aan verminderen van honger gevoel en cravings.
Ook zijn de meeste gerechten koolhydraat arm en werken we met verbranding van ketonen door het intermittent vasten.

Wij vielen gezamenlijk 25 kilo af! Op gezonde wijze…
De gerechten zijn samengesteld op basis van onze praktijk ervaring, waarmee Tanja & ik (Lars) 7 & ruim 18 kilo afvielen! Door de hoge voedingswaarden en de uitgebalanceerde gerechten (3 maaltijden per dag) hebben deelnemers laten zien (vaak na de eerste week al) geen last meer van honger en hunkeringen (cravings) te hebben.

Dit laatste werkt enorm goed als je het boek samen met de Ongelooflijke Immuunboost Challenge toepast!

De Ongelooflijke Immuunboost is een online gezondheids programma waarin  deelnemers 21 dagen gezamenlijk of individueel, aan de slag gaan onder begeleiding van 21 video’s en 3 E-books boordevol gezondheidskennis, waarbij aan alle facetten van gezondheid wordt gedacht.

Gezondheid op alle gebieden
Denk daarbij aan lichaam, geest, emoties, beweging, voeding, ademhaling en spiritualiteit. Het programma werkt op alle facetten ontgiftend! Het resultaat is een enorme boost aan nieuwe (levens) energie.

Community & leefstijl
De meeste deelnemers die de 21 daagse Ongelooflijke Immuunboost Challenge hebben gevolgd, blijven betrokken bij dit mooie online programma in de levendige online community, waarin we elkaar helpen, gerechten uitwisselen, elkaar motiveren en onze ontwikkelingen delen.

Meerdere Gratis groepssessies per jaar!
Ook organiseren we meerdere malen per jaar (gratis) een 21-daagse Immuunboost Challenge in groeps vorm. Denk aan de voorbereidingen voor de winter, maar ook een detox voor het nieuwe jaar… 

De Ongelooflijke Immuunboost is een levensvorm waarbij we bewustzijn en gezondheid introduceren, onderhouden en verdiepen… en geen tijdelijk dieet.

TIP: Mensen die dit boek aanschaffen krijgen 10 euro extra korting op de Ongelooflijke Immuunboost Challenge!

Meld je aan!

In combinatie met het PUUR receptenboek kunnen deelnemers enorm snel resultaat boeken als het gaat om afslanken naar een gezond gewicht. Diverse deelnemers vielen meer dan 10 kilo af op gezonde wijze, doordat zij de leefstijl eigen maakten! 

Zodra de levering van fysieke boeken bij ons binnen is (verwacht eind september / begin oktober) worden alle orders verwerkt. Wij verwachten binnen 1 week bij binnenkomst alle orders te hebben verwerkt. Hierover wordt iedereen per e-mail op de hoogte gesteld.

Brievenbus post
Het boek past gewoon door de brievenbus dus je hoeft niet per se thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen… tenzij je een hond hebt die graag op eigenwijze post openmaakt! 😉

E-books direct beschikbaar
De e-books zijn al wel direct beschikbaar na betaling. Je ontvangt daarover instructies na bestelling.

Het receptenboek
dat gezond leven & afvallen makkelijker maakt

Veilig en vertrouwd betalen - ideal