De 21-daagse Ademchallenge

Elke dag helende ademhaling onder leiding van ademcoach Lars Faber

klachten als: stress, nek/schouder pijn, kort lontje, opgejaagd zijn. Moeite met tot rust komen, slecht slapen of vaak moe zijn nog voor het einde van de dag?

Trauma: rouwen, afkicken, relatiebreuk, scheiding…

Emoties: boosheid, verdriet, irritatie….

Dit zijn vervelende en vaak voorkomende klachten. Maar zeker ook serieuze klachten die vaak worden onderschat… tot dat het ’te laat is’. 

Helaas wordt dit al te vaak genegeerd, weggestopt of gewoonweg geaccepteerd…

En zo raken we steeds verder uit balans met alle gevolgen van dien, zoals:  burn-out, angsten, chronische klachten en zelfs hartklachten en depressie! 

Ik ben Lars Faber, en ik help mensen al 15 jaar als ademcoach, bij het bieden van oplossingen voor die specifieke klachten.

21 video's met meditaties, oefeningen, tips, om jezelf gezond te ademen

De oplossing ligt vaak diep in jezelf.
De 21 daagse ademchallenge helpt jou naar binnen te keren. 

Leer zelf helende ademhaling in 10 minuutjes per dag:

Ontdek dit life changing effect
in 21 dagen:

Leer ademtechnieken waarmee ik als coach de afgelopen 15 jaar meer dan 20.000 mensen hielp

Iedereen kan dit leren. Ik leer je in 5-10 minuten per dag ontspannen

Lars Faber Ademchallenge
Met ademwerk help ik mensen op het pad van persoonlijke ontwikkeling

De meest effectieve technieken samengevoegd in 21 video's

Dit is de kracht van deze ademhalingstechnieken

Zo’n vijftien jaar geleden begon voor mij het avontuur van het Ademwerk. Ik was burned out, depressief en verslaafd aan zo’n beetje alles waar je verslaafd aan kon zijn. Kort gezegd: levensmoe. Ik wist dat het drastisch anders moest en vond uiteindelijk de kracht om de stap te zetten…

In Frankrijk ontdekte ik destijds tijdens een week lange ademtraining het Holotropisch Ademwerk. Dat veranderde mijn leven enorm. Terug in Nederland ging ik direct aan de slag met het ademwerk, allereerst met mijzelf. Ik deed dagelijks zelf sessies op onze zolder in Den Haag en ging door diepgaande processen, die mij stukje bij beetje hielpen om mijzelf te helen, vitaler te worden en uiteindelijk de gezonde persoon te zijn die ik wilde zijn, en nu ben!

Pranayama bracht mij dichter bij mijn eigen bron

Het mooie van adem is: het is leven. Ons aardse leven begint met adem, en eindigt ermee. Het is overal en altijd beschikbaar. Ik ontdekte en ontwikkelde technieken en meditaties om mijn eigen traumatische jeugdervaringen te verwerken, en ontdekte hoe ongelooflijk krachtig de adem daarbij is. Daarbij leerde ik in mijn vroege jeugd al ademtechnieken uit India (Pranayama) die mij veilig door lastige passages in mijn jeugd hebben geloodst, en in contact brachten met mijn eigen binnenwereld, de Bron.

De krachtigste ademtechnieken komen aan bod

Ik begon ademavonden en dagen te faciliteren in Den Haag, en heb in de afgelopen vijftien jaar duizenden mensen mogen begeleiden.

De kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan in mijn werk als ademcoach + de meest effectieve ademtechnieken heb ik in deze 21 daagse Ademchallenge verwerkt.

Lars Faber Ademchallenge

Ademcoach – The Breathwork Coach

"Kom thuis in je binnenwereld"

In deze challenge:

Kalmeer het
para-symphatisch zenuwstelsel

Verbonden ademen maakt vastzittende trauma’s los

Eenvoudig aan te leren en toe te passen waar dan ook.

5 minuten per dag bewust ademen heeft al effect

Ervaar zelf het effect van
21 dagen bewust ademhalen

Ga voor minder triggers, boosheid, trauma's, stress en verdriet
& met meer plezier, ontspanning en gezondheid door het leven

Zet adem in als kracht:

1. Besluit de stap te zetten

Klik op de groene knop onderaan de pagina en vul in het volgende scherm de benodigde gegevens in en rond de (beveiligde) bestelling af. 

2. E-mail instructies

Na bestelling worden de bestelbevestiging + download instructies per e-mail verstuurd. 

3. Direct beginnen

Volg instructies op en begin direct met een meer ontspannen en gezonder leven.

Adem jezelf naar rust, vrede en gezondheid met de 21- daagse Ademchallenge